Regulament Forum - Utilizatori

Go down

Regulament Forum - Utilizatori Empty Regulament Forum - Utilizatori

Post  Nihall on Fri Nov 28, 2008 1:02 pm

Informatii:

1. Pentru fiecare regula incalcata veti primi unul sau mai multe warning-uri (Depinde de regula). La 5 warning-uri veti primi ban permanent pe acest forum.
2. Daca sesizati incalcarea uneia dintre regulile de mai jos de catre un utilizator va rugam sa raportati user-ul respectiv.
3. Daca sesizati abuzul unui moderator de aceasta functie va rugam sa anuntati un administrator prin itermediul PM (Private Message).


Regulament Utilizatori:

1. Nu folositi cuvinte vulgare sau cu inteles ofensator! (1 Warning)

2. Evitati abaterile de la subiect (Offtopic)! (1 Warning)

3. Evitati postearea a doua mesaje unul dupa celalalt! Folositi butonul EDIT! (1 Warning)

4. Nu folositi butonul report decat daca user-ul a incalcat una din aceste reguli. (1 Warning)

5. Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori (In topic-uri diferite) si / sau nu creati acelasi topic de mai multe ori pentru a atrage mai repede atentia! (1 Warning)

6. Nu postati link-uri catre alte site-uri / forumuri cu scopul de a face reclama! Sunt acceptate link-urile doar in cazul in care sunt ajutatoare pentru alte persoane. (1 Warning)

7. Nu va inregistrati de mai multe ori. Daca este cazul unei probleme cu un anumit cont / daca vreti sa va schimbati nick-ul (Si in nici un caz din cauza ban-ului) contactati un administrator prin PM (Private Message). El va va sterge celalalt cont / va va modifica numele. (1 Warning)

8. Inainte sa deschideti un nou topic va rugam sa folositi functia SEARCH. Daca subiect-ul s-a mai discutat, postati in topic-ul respectiv, nu mai creati unul nou. (1 Warning)

9. In cazul problemelor legate de jocuri (La categoriile respective): cand creati un topic nou, titlul trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul. Deasemenea va rugam sa dati cat mai multe detalii pentru a evita intrebarile.

10. Nu este permisa atasarea in avatare, semnaturi, posturi material pornografic, cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. (1 Warning)

11. Avatarul trebuie sa aiba maxim 150x250 pixeli. Preferabil este sa postati un link catre o imagine, desi puteti deasemenea sa uploadati un avatar. (1 Warning urmat de mai multe daca nu se remediaza)

12. In semnatura nu aveti voie sa puneti decat un banner de maxim 400x100 pixeli.

+ un userbar. (1 Warning urmat de mai multe daca nu se remediaza)

13. In posturi nu folositi des tasta caps-lock, deasemenea. (1 Warning)

14. Este interzisa inregistrarea pe forum cu nick-uri continand cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. (Ban)

15. Nu este permis sa scrieti mai mult de 3 smiles unul langa altul (ex: ). (1 Warning)

16. Toate posturile "ModeratorLiek" din partea Normal User-ilor voi fii pedepsite conform regulamentului cu 1 sau 2 Warn-uri , in functie de situatie/caz


Administratorii acestui forum isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, prin urmare va rugam sa-l verificati periodic.


Multumim,
Carnage Empire.
Nihall
Nihall
Admin
Admin

Posts : 43
Join date : 2008-11-28

View user profile http://cs-xlk.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum